sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Syksyn tuntua


Hehheh, huomasinpa tuossa äskön, että lupailin jo reilu kuukausi sitte ennen ja jälkeen kuvaa penkistä ja hyllystä. Tässä ne viimein tulee. Kameralla kuvien räpsiminen ja koneelle siirtäminen vaan tuntuu välillä niin ylivoimaselta. Loppukesä meni nopeasti sekä töiden, että vapaa-ajan puolesta. Kesän kohokohtiin kuului ehdottomasti roadtrip ihan vaan koto-Suomessa vaihtarikavereideni kans, sekä löhöloma Alanyaan pikkusiskoni kanssa. 

Sisustus ja ylipäätään kodin siivoaminen on jääny vähemmälle, mutta jospa näin ilmojen viilennyttyä huvittais viettää enemmän aikaa kotona pikkuaskareiden parissa. Ulkona alkaa olla jo ihanan syksyistä. Rakastan syysiltoja, jolloin voi vain poltella kynttilöitä ja löhötä sohvalla. Lisäksi syksyn tullen iskee yleensä kutomisvimma, ja se tuliski nyt tarpeeseen, kun oon kuluttanu rikki kaikki mun villasukat :D


Penkki jälkeen

Ja tässä hyllykkö, joka päätyi keittiöön. Nupit jäi vaihtamatta, mutta menee se näinki
Ikeasta ostettu rekki, joka kaipais täytettä. Pitäis jaksaa järkätä tuo vaatekomero talvikuosiin :)
Helsingistä Ateneumin Tove Janssonin näyttelystä löyty palapeli- ja muumifanille tekemistä pariksi illaksi. Vielä kun sais kehyksiin niin tää päätyy seinälle :)
Meidän ulkorakennuksen takana on vino pino talon vanhoja ikkunoita. Sisustuselementtinähän nää on tosi kivoja, vielä ku keksis, että mihin näitä laittas
Turkista löyty aivan ihanat kynttiläkupit tuliasisiksi itselle. Ei oo tullu yleensä matkoilta mitään sisustusjuttua ostettua, mutta taidan ottaa tavaksi :)
Alanya <3



Loppuun vielä ihanat Vagabondin syksykenkäni :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti