lauantai 31. toukokuuta 2014

Paluu arkeen juhlien jälkeen

Niin sitä tuli valmistuttua ja juhlat juhlittua. Juhlat oli ihanat, sukulaisia ja ystäviä oli päässy paikalle sankoin joukoin. Nyt on koittanut jo paluu arkeen, työt alkoi heti maanantaina kotihoidossa sairaanhoitajana. Valmistujaislahjaksi saamiani rahoja oon jo ehtiny vähän tuhlata mm. Vallilan ihaniin verhoihin. Kun muuten kodissa on niin valkoista, pitää tekstiileissä olla värejä ettei käy tylsäksi. 
Tähän alkuun muutama valmistujaiskuva:
Perhojoen rannalta löytyi tällainen kaunis paikka, missä sai aivan upeita kuvia

Koska juhlia juhlittiin kahtena päivänä, oli molempina päivinä erilainen kampaus. Kampaukset by LeiKKaamo.



Lupasin aiemmin kuvaa uudistuneesta keittiön ruokaryhmästä. Alkuun ennen-kuvaa tuoleista ja pöydästä:


Hyvin sointuvat maalattuina yhteen, vaikka pöytä ihan eri sarjaa onkin. Pöytä siis anoppilasta saatu, jatkettavaa mallia. Käytännöllinen pienessä keittiössämme.

Tilasin nämä Vallilan Persikka verho Kodin1:n nettikaupasta jo pääsiäisen tienoilla, mutta homma meni puihin kun verhot menivätkin postiin, eikä Anttilan liikkeeseen, niin kuin piti ja saapumisilmoituskin jäi tulematta. Verhothan palautuivat tietysti takaisin, ja jouduin ostamaan nämä ihan marketista. Mutta sainpahan ne vihdoin ikkunaan!
Löysin alennuksesta tätä ihanaa Vallilan Mandariini-kangasta, josta olin pitkään verhoja itselleni haaveillut. Ompelukoneella surautin kankaasta olkkariin uudet verhot
Jostain syystä en ikinä saa aikaiseksi valokuvata sillon, kun on tarpeeksi valoisaa, vaan iltasella tulee aina kuvattua.
Vallilalla on kyllä aivan liikaa ihania kankaita, näitä pitää haalia lisää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti